top of page

Skilt

Fasadeskilt, display eller frittstående søyleskilt, vi har et stort utvalg løsninger og skiltsystemer for bruk inne og ute. Skilt som tåler vær og vind eller som passer til interiørdetaljene.

For å finne den beste løsningen må lesbarhet veies opp mot materialvalg og tekniske detaljer. Utføringen av hvert enkelt skilt skal også tilpasses budsjett og generelle myndighetskrav. Hvilken løsning som er mest ideell for ditt prosjekt er vårt felt. Vi har lang fartstid innenfor skilting og har god oversikt på hva som kreves i ulike situasjoner. Vi visualiserer også hvert enkelt prosjekt slik at du er med i den spennende prosessen fra «Skjerm til vegg».

Trenger du vegghengte fasadebokstaver med lakkert sarg i RAL eller arenaskilt til fotballklubben så hjelper vi gjerne. Ta kontakt så kommer vi på en uforpliktende befaring.

Gatebukk

Gatebukker er en lønnsom investering siden de har lave priser og veldig lang levetid. De kan f.eks. informere kunder om åpningstider eller spesielt tilbud. De er ganske populære som meglerskilt fra visning til visning. Er enkle å håndtere.  Vår standard er en klassisk hvit visnings/ meglerbukk (format A3, viser vei for dine besøkende kunder fra veikanten) og buet gatebukk 50x70cm (medfølgende PET plastfronter med magnet beskytter plakaten mot regn og annet smuss). Meget enkelt å bytte plakat eller montere folie. Vi leverer gjerne visningsbukker ferdigprodusert med folie påmontert. Vi kan også fikse ny tekst på gamle gatebukker.

bottom of page